NL | GR | EN

Lid worden!

Informatie

Leuk dat je lid wilt worden!

Lid worden van GSAV Vitalis kan heel eenvoudig online en bestaat uit twee stappen:

  1. Invullen van dit formulier.
  2. Goedkeuring van je aanmelding door de ledenadministratie, na goedkeuring ontvang je een bevestigingsmail.

Het lidmaatschap van G.S.A.V. Vitalis loopt van 1 januari t/m 31 december en is doorlopend (dit betekent dat je jezelf actief moet afmelden voor de deadline van 15 november, meer informatie kan je vinden op: https://www.vitalis.org/pages/unsubscribe). De contributie bedraagt in 2018 €37,50. Naast de contributie worden de licentiekosten van de Atletiekunie in rekening gebracht. De basislicentie kosten van de Atletiekunie bedragen €16,95. Daarbij kan je ook kiezen voor een wedstrijdlicentie, voor deze licentie brengt de Atletiekunie nog een extra bedrag van €22,85 in rekening. Bij een nieuw lidmaatschap of overschrijving berekent de Atletiekunie ook administratiekosten (in 2018 €7,50 resp. €10,25).

Kiezen voor een recreant of wedstrijdlicentie van de atletiekunie.
Een wedstrijdlicentie heb je nodig voor officiële wedstrijden. Als je bijvoorbeeld mee wilt doen aan de competitie heb je een wedstrijdlicentie nodig. Tegenwoordig kan je echter voor grote loopwedstrijden gewoon mee doen als recreant, het voordeel aan een wedstrijdlicentie bij grote loopwedstrijden is dat je vaak mag starten in een speciaal startvak. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan een wedstrijdlicentie, deze kan je lezen op de site van de atletiekunie: https://www.atletiekunie.nl/voor-clubs/wedstrijdzaken/reglementen/wedstrijdlicentie

In de periode september tot en met december is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief lid te worden. De contributie bedraagt dan €12,50, daarnaast betaal je ook nog voor een zogenaamd kortlopendlidmaatschap van de Atletiekunie van €6,55.

Ook in de periode van februari tot juli kan je tegen een gereduceerd bedrag lid worden. De contributie bedraagt dan €24,50. De Atletiekunie brengt echter wel de standaard kosten van een basislicentie en eventueel de wedstrijdlicentie in rekening (plus de administratiekosten, zie hierboven). Zodra je graag gebruik wil maken van een lidmaatschap van een half jaar dan ben je verplicht dit aan te geven bij de aanmelding. 

Zoals bij iedere studentensportvereniging in Groningen dien je ook bij ons in het bezit te zijn van een ge-ACLO-tiveerde collegekaart. Voor meer informatie over een ACLO sportbewijs kun je kijken op de website van de ACLO.

Wanneer je lid wordt van G.S.A.V. Vitalis ga je akkoord met het huishoudelijk reglement.

Persoonlijke gegevens


StudiegegevensVerenigingsgegevensInloggegevensOpmerkingen