NL | GR | EN

Introductielid worden!

Informatie

Leuk dat je introductielid wilt worden!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de introductieperiode van de mooiste studenten atletiek vereniging van Nederland. De introductieperiode van Vitalis loop je voor maar 10 euro! Gedurende 3 week maak je kennis met de vereniging en zijn er verschillende activiteiten gepland! Alles zit bij de prijs inbegrepen (excl. drank).

Indeling introgroepjes
In de introperiode delen we de groepjes in op basis van jouw voorkeur. We hebben 4 verschillende soorten introgroepen:

  1. Lange afstandsgroep: vind jij het leuk om te trainen voor langere afstanden? Bijvoorbeeld een 5 of 10 km op de weg of een 1500m op de baan? Dan kan je je opgeven voor deze introgroep: je zal bij trainingen van de loopgroep weg en MLA (middenlangeafstand) uitgedaagd worden met leuke intervaltrainingen.
  2. Sprintgroep: geniet jij ervan om zo hard mogelijk uit de startblokken te knallen? Of om zo ver mogelijk te springen? Dan kan je al je enthousiasme kwijt in deze introgroep, die mee zal doen aan sprint- en verspringtrainingen.
  3. Technische groep: wil jij dé ultieme atletiekervaring, door te proeven van zowel springonderdelen als werponderdelen? Dan kan je je ei kwijt in de technische groep: deze groep zal jou laten kennismaken met zoveel mogelijk baanonderdelen.
  4. Meerkampgroep: weet je niet zo goed wat je leuk lijkt? Of wil je graag alles proberen, van kogelstoten tot een langere looptraining? Dan is dit de perfecte groep voor jou: je gaat zowel op de baan als op de weg trainen en neemt een kijkje bij zoveel mogelijk trainingsgroepen van Vitalis.

Persoonlijke gegevens


Voor de introperiode maken wij introductiegroepjes. Een aantal groepjes is Nederlands en aantal groepjes is een combinatie van Nederlands en internationals. Deze voorkeur nemen wij mee in het bepalen van de introgroepjes.Opmerkingen