NL | GR | EN

Sponsoring

G.S.A.V. Vitalis, de grootste studentenatletiekvereniging van Nederland, kan natuurlijk niet bestaan zonder sponsoren! Vitalis is een bruisende atletiekvereniging die zich onder andere mengt met NSK’s (Nederlandse Studenten Kampioenschappen) en de landelijke competitie. Naast het sportieve aspect biedt Vitalis veel sociale activiteiten aan voor haar leden: een ideale mogelijkheid voor een bedrijf om aan een bruisende vereniging bij te dragen.

Vitalis biedt meerdere mogelijkheden voor samenwerkingen, die hieronder kort opgesomd staan. Voor een uitgebreid overzicht, zie onze sponsorbrochure 2023.pdf

Sponsormogelijkheden

1. Reclameborden

Vitalis biedt uw bedrijf de mogelijkheid een reclamebord rondom de atletiekbaan in het Stadspark te laten plaatsen.

2. Media-uitingen

Vitalis beschikt over verscheidene mediaforums, waarbij het mogelijk is een advertentie, link, logo, kort artikel of een filmpje te plaatsen. Voorbeelden zijn Instagram, Facebook, clubblad Het Ei en de website.

3. Wedstrijden: Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) en Zac Freudenburg Cross (ZFC)

Vitalis organiseert ieder jaar een paar wedstrijden. In januari vindt de ZFC plaats in het Stadspark. Daarnaast wordt bijna ieder jaar een NSK georganiseerd. Bij deze studentenkampioenschappen reizen deelnemers uit het gehele land af naar Groningen om deel te nemen. Als sponsor maakt u deze leuke wedstrijden mogelijk.

4. Clinics

Naast de fysieke uitingen biedt Vitalis de mogelijkheid om als bedrijf deel te nemen aan looptrainingen. Gedurende de clinics ervaren de teamleden hoe een professionele hardlooptraining verloopt en worden tips gegeven over verantwoord trainen, juiste schoenen, kleding en andere relevante hardloopzaken.

5. Hoofdsponsor

Wanneer u als bedrijf interesse heeft om hoofdsponsor te worden van Vitalis, dan kunt u contact opnemen met de Commissaris Extern om de mogelijkheden door te spreken.


Natuurlijk staan wij als vereniging ook open voor andere creatieve sponsorideeën! Wilt u sponsor worden van deze leuke vereniging of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze Commissaris Extern via extern@vitalis.org.