NL | GR | EN

De SponsorCie

De SponsorCie is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsorcontracten en het onderhouden van de huidige sponsortcontacten. Daarnaast organiseren wij vaak trainingen en clinics samen met de sponsoren. Jij als lid van Vitalis kunt hier zeker voordeel uit halen! Hieronder vind je een lijst met sommige van onze huidige sponsoren en de voordelen die jij hiervan kunt hebben:

  1. Fysiotherapeut Rosa Haverkort: Heb jij problemenen met blessures? Rosa Haverkort kan jou helpen. Voor elk Vitalis lid is er een gratis eerste kennismaking.
  2. Tram 13: Elke tweede woensdag van de maand kun je hier genieten van een gezellige borrel met andere Vitalisten.
  3. Sportpodoloog Henk Jager: Als je speciale schoenen of zooltjes nodig hebt om blessures te voorkomen dan kun je terecht bij Henk Jager.
  4. Medisch Centrum Zuid: Spierpijn na trainingen? Laat je masseren door Pascal Remminga! Deze gekwalificeerde sportmasseur geeft je een 30 minuten sport massage voor slechts €15,-. Via hun website kun je een afspraak maken: mcz.nl. Vergeet niet te vermelden dat je Vitalist bent!
  5. Drukbedrijf.nl: De online print shop Drukbedrijf is verantwoordelijk voor al ons geprinte materiaal. Het bedrijf bied vele opties zoals het printen van spandoeken, posters, en flyers.

Ons doel is om het contact met huidige sponsoren te onderhouden, en hopelijk steeds meer nieuwe sponsoren te werven in de komende jaren. Heb jij Ideeën, vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via pr-sponsorfunctionaris@vitalis.org.