NL | GR | EN

De PR-sponsorCie

De PR-sponsorCie zorgt ervoor dat de leukste studentenatletiek vereniging, Vitalis, goed gepromoot wordt onder de studenten van de stad Groningen! Hierbij moet je denken aan Vitalis promoten tijdens de KEI-week op de sportmarkt of tijdens open dagen van de hogescholen/universiteiten. Ook verzorgen wij de introductieperiode voor nieuwe leden. 

Naast het promoten van de vereniging proberen wij nieuwe sponsoren te werven en zorgen we dat de huidige contracten bij de sponsoren worden onderhouden. Daarnaast organiseren wij regelmatig in samenwerking met de sponsoren leuke trainingen/clinics. Uiteraard kan jij als Vitalist ook je voordeel hieruit halen. We hebben alle sponsoren met bijkomende voordelen voor je op een rijtje gezet:

  1. Fysiotherapie Rosa Haverkort: Mocht je last hebben van een blessure? Rosa Haverkort kan je helpen. Voor vitalisten is het eerste consult gratis! Wij horen graag van je als je bij Rosa onder behandeling bent.
  2. Tram 13: Elke tweede woensdag van de maand is de gezellige Vitalis borrel in onze stamkroeg de Tram!
  3. Sportpodologie Henk Jager: Heb je (sport)-zolen nodig voor in de hardloopschoenen? Voor de juiste inlegzolen kun je terecht bij Henk Jager. Neem eens een kijkje op: www.sportpodologie-henkjager.nl. Wij horen graag van je als je (sport)zolen via Henk Jager hebt geregeld. 
  4. Medisch Centrum Zuid: Last van spierpijn of stijve spieren? Ga langs bij Pascal! Deze sportmasseur geeft je een 30 minuten lange sportmassage voor maar €15,-. Via de website mcz.nl kan je een afspraak maken. Vergeet niet te vermelden dat je lid bent bij Vitalis.
  5. Smitjefit: Wil jij meer informatie wat een echte hardloper moet eten of wil je begeleid worden naar een wedstrijd toe door middel van voeding? Smitjefit geeft elke Vitalist 10 procent korting op de gehele behandeling! Kijk op www.smitjefit.com voor meer informatie!

Wij gaan er dit jaar voor zorgen dat de huidige contracten worden onderhouden en wij hopen dat er nog een paar mooie sponsoren bij komen. Hebben jullie ideeën, vragen of opmerkingen? Wij horen het graag! Mail het naar pr-sponsorfunctionaris@vitalis.org