NL | GR | EN

De SponsorCie

De SponsorCie is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van contact met huidige sponsoren van de vereniging. Daarnaast organiseert de SponsorCie regelmatig leuke trainingen/clinics in samenwerking met de sponsoren. Uiteraard kan jij als Vitalist ook je voordeel hieruit halen. We hebben alle sponsoren met bijkomende voordelen voor je op een rijtje gezet:

  1. Fysiotherapie Rosa Haverkort: Mocht je last hebben van een blessure? Rosa Haverkort kan je helpen. Voor vitalisten is het eerste consult gratis! Wij horen graag van je als je bij Rosa onder behandeling bent.
  2. Tram 13: Elke tweede woensdag van de maand is de gezellige Vitalis borrel in onze stamkroeg de Tram!
  3. Sportpodologie Henk Jager: Heb je (sport)-zolen nodig voor in de hardloopschoenen? Voor de juiste inlegzolen kun je terecht bij Henk Jager. Neem eens een kijkje op: www.sportpodologie-henkjager.nl. Wij horen graag van je als je (sport)zolen via Henk Jager hebt geregeld. 
  4. Medisch Centrum Zuid: Last van spierpijn of stijve spieren? Ga langs bij Pascal! Deze sportmasseur geeft je een 30 minuten lange sportmassage voor maar €15,-. Via de website mcz.nl kan je een afspraak maken. Vergeet niet te vermelden dat je lid bent bij Vitalis.
  5. Drukbedrijf.nl: De online drukkerij Drukbedrijf verzorgt al ons drukwerk. Je kunt er onder andere een spandoek bedrukken  of een flyer drukken. En voor al het andere drukwerk kun je natuurlijk ook bij ze terecht!

Wij gaan er dit jaar voor zorgen dat de huidige contracten worden onderhouden en wij hopen dat er nog een paar mooie sponsoren bij komen. Hebben jullie ideeën, vragen of opmerkingen? Wij horen het graag! Mail het naar pr-sponsorcie@vitalis.org