NL | GR | EN

De PromoCie

De PromoCie zorgt ervoor dat de leukste studentenatletiek vereniging, Vitalis, goed gepromoot wordt onder de studenten van de stad Groningen! Wij zijn het visitekaartje van Vitalis tijdens evenementen zoals de KEI-week en open dagen van onder andere de ACLO, Hanze-Hogeschool en Rijksuniversiteit Groningen. Ook verzorgen wij de introductieperiode voor nieuwe leden in September. Hieronder iets meer informatie over onze grootste activiteiten:

  1. KEI-week: Als WIG-partij van de KEI-week promoten wij Vitalis in ieder geval tijdens de informatiemarkt, op de sportplaza, en bij het open-air festival. Ook organiseren wij ieder jaar minstens 1 extra activiteit tijdens de KEI-week zoals een (karaoke-)borrel of introductietraining.
  2. Introductieperiode: Voor de vele nieuwe studenten die zich elk jaar aanmelden om kennis te maken met Vitalis organiseren wij elk jaar in September dat zij in gezellige groepjes onder leiding van Vitalisten kennis kunnen maken met Atletiek en onze vereniging. Hierbij wordt er kennis gemaakt met alle trainingsgroepen (sprint, MLA, basis, en technisch), en worden er activiteiten georganiseerd zoals een pubquiz, running-dinner, en een BBQ met sport toernooi. 
  3. ESN: Ook promoten wij atletiek en Vitalis tijdens de internationale opendagen van de ESN. Hier geven wij een korte atletiek clinic voor internationale studenten.

Als PromoCie zijn wij er dus elk jaar verantwoordelijk voor om de nieuwe studenten enthousiast te maken voor atletiek en Vitalis. Naast bovenstaande activiteiten zijn er nog kleinere evenementen waar wij Vitalis promoten, maar mocht je nog suggesties, vragen, of idee├źn hebben dan horen wij dit graag via Promocie@Vitalis.org.