NL | GR | EN

Onze sponsoren

SmartBags: sporttassen
Adres: Skagerrak 18-7, 9723 JR Groningen 

Smartbags is een sporttassenmerk wat kwalitatief hoogwaardige en slimme sporttassen maakt en verkoopt. Speciaal voor Vitalis hebben ze sporttassen met het Vitalislogo. Zo is je sporttas altijd herkenbaar. De tas kan op je rug of als normale sporttas gedragen worden. Neem vooral even een kijkje op de website van SmartBags.
Fysiotherapeut Bob Stoker (Sportzorg Noordnederland)

Adres: Euvelgunnerweg 25a, in het gebouw van De Stek

Bob Stoker is onze fysiotherapeut. Als je pijntjes of klachten hebt, of als je een vraag hebt, kan je terecht bij Bob. Hij kan bepalen hoe je het beste behandeld kan worden en hoe je het beste je trainingen kan hervatten. Een afspraak maken met Bob is heel makkelijk, je kan hem gewoon een appje sturen.

In dit appje is het handig om de volgende informatie te zetten:
- Dat je Vitalis lid bent.
- Wie je trainer is en in welke groep je traint.
- Welk onderdeel je doet.
- Waar je last van hebt.
- Wat je achtergrond is qua blessure- en sportverleden.

Het telefoonnummer van Bob is: 06 53976864.

Café Tram 13
http://www.tram13.nl/Site/Welkom.html
Adres: Gelkingestraat 13

De kroeg waar wij onze maandelijkse borrels houden. Vele onvergetelijke avonden zijn hier begonnen. Wil je zelf ook een onvergetelijk avond organiseren in Tram 13 neem dan een kijkje op de website.
Pouw Rent: autoverhuur
https://www.pouwrent.nl/
Adres: Skagerrak 6

Pouw Rent is dé autoverhuurder in Groningen. Of je nou een busje zoekt voor een verhuizing of voor een commissieweekend, het is allemaal mogelijk met hun ruime aanbod huurauto’s. Op het huren van een auto of bus heb je als Vitalist 10% korting!

Shirt a la Minute
https://shirtalaminute.nl/
Adres: Hoogstraatje 12

De plek in Groningen waar binnen een mum van tijd je kleding is bedrukt. Naast bedrukken verkopen zij ook textiel. Op de het gehele aankoopbedrag heb jij als vitalist 10% korting. Zowel de textiel als de bedrukking valt dus onder de korting.
Sponsorkliks
https://www.sponsorkliks.com/

Sponsorkliks is de manier om Vitalis makkelijk aan geld te laten komen. Als je je online aankopen voortaan doet via de sponsorkliks link krijgt Vitalis een bepaald percentage van jou aankoop bedrag terug! Dit geldt zelfs bij grote webwinkels als coolblue, bol.com en zelfs thuisbezorgd! Dus vergeet niet te klikken en daarmee Vitalis te steunen.