NL | GR | EN

Lustrum

5e LUSTRUM - Verbinding


Het is hoog tijd voor een schitterend lustrum! Er zijn weer 5 mooie jaren voorbij gevlogen en daarom gaan wij het 5e lustrum uitgebreid vieren! De bekendmaking van dit lustrum vind je in de video hieronder. Wij als lustrumcommissie hebben een gevarieerde week opgesteld met allemaal te gekke activiteiten, denk aan: lustrumborrel, lasergamen, een educatieve clinic van een olympisch atleet, gala, ironische sportdag en nog veel meer activiteiten. De week begint op woensdag 6 oktober en wordt afgesloten op vrijdag 15 oktober met een glittermagisch lustrumgala, georganiseerd door de Galaxie. Verdere info over o.a. de tijden van de activiteiten volgt later.

Het huidige geplande programma is als volgt:

Donderdag 16 sept: Lustrum Diner (valt buiten passe-partout)

Woensdag 6 okt: Lustrumborrel

Donderdag 7 okt: Lasergamen

Zaterdag 9 okt: Lustrum wedstrijd

Zondag 10 okt: BBQ & Oud-leden dag

Dinsdag 12 okt: Hardloop clinic van Andrea Deelstra (valt buiten passe-partout)

Woensdag 13 okt: Olympische bierspelen

Donderdag 14 okt: Brakke brunch

Vrijdag 15 okt: Lustrum gala (valt buiten passe-partout)

Corona: Vanwege corona zullen wij bij alle activiteiten werken met testen-voor-toegang en zal er via de CoronaCheck app gecontroleerd worden op een geldige QR-code. 


Reminders!

Ben jij al helemaal klaar voor het lustrum? 

  1. Heb jij je foto al opgestuurd voor de almanak? Foto insturen voor de almanak.
  2. Heb jij al een pagina gekocht in de almanak? Mail naar lustrum@vitalis.org?
  3. Heb jij je al aangemeld voor de clinic van Andrea Deelstra? Aanmelden clinic
  4. Volg je @lustrumvitalis al op insta?

Aanschaffen passe-partout + opgeven activiteiten

De verkoop van de passe-partouts is gesloten sinds 23 september. 


Oud-ledendag x Barbecue (10 oktober)

De oud-ledendag zal plaatsvinden op de atletiekbaan in Groningen. Er zal een borrel zijn voor uitsluitend oud-leden en oud-besturen, zodat iedereen lekker bij kan praten. Aansluitend zal er door de lustrumcommissie een barbecue georganiseerd worden waarvoor ook de huidige leden uitgenodigd zullen worden. Op deze manier kunnen zowel de oude als de nieuwe verhalen van de vereniging uitgewisseld worden.

De tijdsplanning van de oudledendag is als volgt:

15:00         inloop voor oud-leden

15:30         opening oud-ledendag

15:45         lichte activiteit

16:15         borrel

17:30         inloop voor huidige leden

18:00         opening BBQ

Om je aan te melden voor de oud-ledendag kan je het volgende formulier invullen: https://forms.gle/zy3DMDVn4eSf7eLKA. Hier kan je ook aangeven of je wél of niet aanwezig zal zijn bij de aansluitende barbecue. De kosten voor de oud-ledendag zullen 2 euro zijn. De kosten voor de barbecue zullen 6 euro zijn. Voor de drankjes zullen we werken met een streeplijst.

Vanwege de corona pandemie zullen wij werken met het ‘testen-voor-toegang’-principe. Dit houdt in dat wij verwachten dat je minimaal 2 weken volledig bent gevaccineerd of beschikt over een recente negatieve test. Dit zullen wij controleren via QR-codes via de coronacheck-app.  


MERCHANDISE


Almanak

Om het lustrum te vieren zijn we ook een almanak aan het maken. Een almanak is natuurlijk niet compleet zonder een smoelenboek met zowel huidige als oud leden. Hiervoor hebben we jouw foto en quote nodig. Deze kun je hier uploaden. In deze forms staan ook enorm lastige dilemma's en vragen zodat we de statistieken van de vereniging kunnen opmaken. Dus wil je graag in de almanak komen te staan vul dan snel de forms in!  

Het smoelenboek is niet de enige manier waarop je in de almanak kan komen, je kunt ook je eigen pagina bemachtigen voor slechts €15,-. Koop zelf of samen een pagina en bedenk zelf wat je hier mee wil doen!*  Lijkt dit je geweldig, stuur dan snel een mail naar lustrum@vitalis.org

*LustrumCie controleert of het gepast is. 


Kalender

Naast een almanak zal er voor het lustrum ook een verjaardagskalender gemaakt worden, vol met mooie plaatjes van Vitalisten. Wil jij ook op deze kalender staan? Bedenk een mooie, originele of ludieke foto en stuur deze in voor 24 september, of nog makkelijker kom dinsdag 7 september naar de baan en laat de foto maken door de FlitsCie! 

Dus straal jij volgende maand in de kalender stuur dan snel je foto in of tot dinsdag (7 sept) op de baan! 

Heb je zelf al een foto stuur deze dan naar lustrum@vitalis.org


Skitalis

Van 12 t/m 19 februari is het zover, we gaan op wintersportreis met Vitalis, oftewel er komt Skitalis! Er zijn 25 plekken dus schrijf je snel in! Meer info staat bij het agenda item.


Lustrum introductie video