NL | GR | EN

Het Lustrum

Het is hoog tijd voor een schitterend lustrum! Er zijn weer 5 mooie jaren voorbij gevlogen en daarom gaan wij het 5e lustrum uitgebreid vieren! De bekendmaking van dit lustrum vind je in de video hieronder. Wij als lustrumcommissie hebben een gevarieerde week opgesteld met allemaal te gekke activiteiten, denk aan: lustrumborrel, lasergamen, een educatieve clinic van een olympisch atleet, gala, ironische sportdag en nog veel meer activiteiten. De week begint op woensdag 6 oktober en wordt afgesloten op vrijdag 15 oktober met een glittermagisch lustrumgala, georganiseerd door de Galaxie. Verdere info over o.a. de tijden van de activiteiten volgt later.

Opgeven/Passe-Partout 

Om bij het Lustrum te zijn (wat jullie natuurlijk allemaal graag willen   ), kun je een Passe - Partout kopen, dit is de enige manier om toegang te krijgen tot de geweldige activiteiten die worden georganiseerd tijdens het Lustrum (met uitzondering van de clinic en het gala)! Wil je graag een Passe - Partout kopen kijk dan hier! Het aanmelden voor individuele activiteiten zal ook mogelijk zijn. Hierover zal meer informatie volgen in september.

Oud-leden

Op zondag 10 oktober zal er tijdens de lustrumweek een activiteit worden georganiseerd voor oud-leden. Wil je als oud-lid ook graag naar andere activiteiten komen? Dan is het voor oud-leden mogelijk om een passe-partout te kopen voor €30,-. Deze kan je hier aanschaffen. Voor vragen, stuur ons dan een mailtje via lustrum@vitalis.org

Almanak

Om het lustrum te vieren zijn we ook een almanak aan het maken. Een almanak is natuurlijk niet compleet zonder een smoelenboek met zowel huidige als oud leden. Hiervoor hebben we jouw foto en quote nodig. Deze kun je hier uploaden. In deze forms staan ook enorm lastige dilemma's en vragen zodat we de statistieken van de vereniging kunnen opmaken. Dus wil je graag in de almanak komen te staan vul dan snel de forms in!  

Het smoelenboek is niet de enige manier waarop je in de almanak kan komen, je kunt ook je eigen pagina bemachtigen voor slechts €15,-. Koop zelf of samen een pagina en bedenk zelf wat je hier mee wil doen!*  Lijkt dit je geweldig, stuur dan snel een mail naar lustrum@vitalis.org

*LustrumCie controleert of het gepast is. 

Lustrum introductie video