NL | GR | EN

De FlitsCie

Wij zullen ervoor zorgen dat er bij alle evenementen tenminste één fotograaf aanwezig is. De bedoeling is dat de foto's en filmpjes hierdoor snel online kunnen staan. Daarnaast maakt de FlitsCie een foto-dvd met een overzicht aan foto's en filmpjes van het afgelopen jaar.

Ook zal de FlitsCie zorg dragen voor de pasfoto's in de Almanak. Wanneer je niet te spreken bent over de geplaatste foto kun je contact opnemen met de FlitsCie en een eigen foto insturen. Je avatar voor het prikbord kan je zelf plaatsen.

Alle foto's die op de site staan worden door de FlitsCie in volledige kwaliteit bewaard. Heb je belang bij enkele foto's in high quality dan kun je ons mailen.

Heb je zelf foto's gemaakt, schroom dan niet en stuur deze foto's naar de FlitsCie (flitscie@vitalis.org) of geef ze aan een FlitsCie-lid op cd-tje of usb-stick.

Ook zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken, dus als je een camera hebt en je bent vaak aanwezig bij activiteiten dan ben je precies degene die wij zoeken. Neem dan gerust contact met ons op.