NL | GR | EN

FAQ

Je bevind je nu op de externe FAQ pagina van Vitalis, voor de interne FAQ pagina dien je eerst in te loggen.

Q: Ik heb een vraag, maar ik kan het antwoord niet vinden op de website van Vitalis. Wat moet ik doen?

A: Misschien staat het antwoord op je vraag op deze FAQ pagina. Anders kan je een mailtje sturen naar onze secretaris: die helpt je graag met al jouw vragen over Vitalis. Het mailadres van de secretaris is secretaris@vitalis.org.

Trainingen

Q: Kan ik een keertje gratis meetrainen?

A: Jazeker, je kan bij Vitalis vrijblijvend 4 gratis proeftrainingen doen! Je mag zelf kiezen of je 4x bij dezelfde trainingsgroep meetraint, of dat je een kijkje neemt bij verschillende groepen. Als je meer wilt weten over proeftrainingen of je graag wilt aanmelden voor een proeftraining, stuur dan een mailtje naar de secretaris (secretaris@vitalis.org).


Q: Waar zijn de trainingen?

A: De trainingen vinden plaats op en rond de atletiekbaan in het Stadspark. Het adres van de atletiekbaan is Mulock Houwerlaan 25. Vitalis traint dus niet bij de ACLO op Zernike.


Q: Waar verzamelt iedereen voor de trainingen?

A: Alle trainingsgroepen verzamelen op de tribune naast de atletiekbaan, aan de kant die zich het dichtst bij de ingang van de baan bevindt. Vanaf de tribune starten de trainingen.


Q: Hoe laat start mijn training?

A: De starttijd van je training is afhankelijk van de groep waar in meetraint. Een overzicht van de actuele trainingstijden van alle groepen vind je hier.Activiteiten

Q: Wat voor activiteiten hebben jullie allemaal?

A: Van alles! Elke dinsdagavond eten we na de training gezamelijk in de kantine. We hebben elke maand een borrel in onze stamkroeg Tram13, en een sportieve of sociale activiteit die ook geregeld eindigd in Tram13. Verder organiseren we elk jaar meerdere wedstrijden, zoals de Zac Freudenberg cross, de paashaascup, clubkampioenschappen en dit jaar  ook een NSK. Daarnaast gaan we twee keer per jaar op trainingsweekend en hebben we  ook elk jaar een legendarisch verenigingsweekend. Voeg hier een skireis in de winter en een vakantie in de zomer aan toe en jij hoeft je zeker niet te vervelen!


Q: Wie organiseren deze activiteiten?

A: Alle activiteieten worden georganiseerd door onze eigen commissies, gevuld met leden. Neem vooral eens een kijkje onder het kopje  commissies op de website als je nieuwschierig bent. Er zit van alles tussen,  voor ieder wat wils dus en  hulp is altijd welkom!
Lidmaatschap

Q: Hoe duur is een lidmaatschap bij Vitalis?

A: Een lidmaatschap bij Vitalis kost €40,- per jaar, en loopt van januari t/m december. Indien je maar voor korte tijd lid bent, is er de mogelijkheid een halfjaarlijks lidmaatschap (januari t/m juni of juli t/m december) aan te schaffen voor €26,50. Je betaalt je lidmaatschap via een automatische incasso. Meer weten over lidmaatschap bij Vitalis? Klik dan hier.


Q: Moet ik een ACLO-kaart hebben om lid te worden van Vitalis?

A: Ja, ieder lid van Vitalis moet een geldige ACLO-kaart hebben. Je kan een ACLO-kaart kopen met je studentenaccount via de website van de ACLO.


Q: Moet ik lid zijn van de Atletiekunie om lid te worden van Vitalis?

A: Ja, ieder lid van Vitalis moet lid zijn (of worden) van de Atletiekunie. Je kan kiezen voor een recreantenlicentie of een wedstrijdlicentie. Meer informatie over licenties van de Atletiekunie vind je hier.


Q: Hoe duur is de introductieperiode bij Vitalis?

A: De introductieperiode van Vitalis duurt twee weken en kost €10,-. Hiermee betaal je voor alle activiteiten in de introperiode in september, exclusief drank. De kosten van het verenigingsweekend en de clubkampioenschappen vallen buiten deze €10,-.Clubkleding en Merchandise

Q: Waar vind ik meer informatie over clubkleding?

A: Meer informatie over clubkleding vind je hier, of op onze interne FAQ pagina.