NL | GR | EN

De PR-SponsorCie

De PR-SponsorCie zorgt ervoor dat de leukste studentenatletiek vereniging, Vitalis, goed gepromoot wordt onder de studenten van de stad Groningen! Wij zijn het visitekaartje van Vitalis tijdens evenementen zoals de KEI-week en open dagen van onder andere de ACLO, Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen. Ook verzorgen wij de introductieperiode voor nieuwe leden in september. Hieronder iets meer informatie over onze grootste activiteiten:

KEI-week: Als WIG-partij van de KEI-week promoten wij Vitalis in ieder geval tijdens de informatiemarkt en op de sportplaza. Ook organiseren wij ieder jaar minstens 1 extra activiteit tijdens de KEI-week zoals een (karaoke-)borrel, introductietraining of de brakke brunch run.

Introductieperiode: Voor de vele nieuwe studenten die zich elk jaar aanmelden om kennis te maken met Vitalis organiseren wij elk jaar in september een introductie zodat zij in gezellige groepjes onder leiding van Vitalisten kennis kunnen maken met atletiek en onze vereniging. Hierbij wordt er kennis gemaakt met alle trainingsgroepen (sprint, MLA, loopgroep weg, en technisch), en worden er activiteiten georganiseerd zoals een pubquiz, running-dinner, en een sport toernooi met BBQ.

ESN: Ook promoten wij atletiek en Vitalis onder de internationals tijdens de open dagen van ESN. Hier geven wij een korte atletiek-clinic voor internationale studenten.

Als PR-sponsorCie zijn wij er dus elk jaar verantwoordelijk voor om de nieuwe studenten enthousiast te maken voor atletiek en Vitalis. Naast bovenstaande activiteiten zijn er nog kleinere evenementen waar wij Vitalis promoten. Daarnaast is de PR-SponsorCie verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsorcontracten en het onderhouden van de huidige sponsorcontacten en organiseren wij vaak trainingen en clinics samen met de sponsoren. Hieronder vind je een lijst met sommige van onze huidige sponsoren en de voordelen die jij hiervan kunt hebben:

Sportzorg Noordnederland: Heb jij problemen met blessures? Bob Stoker kan jou helpen! 

Tram 13: Elke tweede woensdag van de maand kun je hier genieten van een gezellige borrel met andere Vitalisten.

Sportpodoloog Henk Jager: Als je speciale schoenen of zooltjes nodig hebt om blessures te voorkomen dan kun je terecht bij Henk Jager.

Shirt a la minute: Kleding bedrukken? Bij shirt a la minute krijg je korting als je meld dat je van Vitalis komt.

Belsimpel: Bijbaantje nodig? Check de vacatures op de website van Belsimpel eens!

Ons doel is om het contact met huidige sponsoren te onderhouden, en hopelijk steeds meer nieuwe sponsoren te werven in de komende jaren.

Hoeveel tijd kost de commissie?

 Een paar uur per maand, rond de keiweek/introperiode kost de commissie wat meer tijd

Hoe vaak vergadert de commissie? 

1 keer in de drie weken

Welke interesses sluiten aan bij de commissie?

Als je het leuk vindt om mogelijke nieuwe leden enthousiast te maken om lid te worden van Vitalis en het leuk vindt om nieuwe leden zo goed mogelijk wegwijs te maken binnen de vereniging. Als je goed bent in 'verkooppraatjes' en het leuk vindt om dealtjes te sluiten met sponsoren.

Hoe kan je de PR-SponsorCie bereiken?

 Je kan altijd iemand uit de commissie aanspreken of een mailtje sturen naar pr-sponsorcie@vitalis.org