NL | GR | EN

Lidmaatschap

Lidmaatschap Vitalis

Als verenigingslid bij Vitalis kan je altijd komen trainen en naar onze sociale activiteiten komen. Per kalenderjaar betaal je slechts contributie aan de vereniging €40,-. Naast de contributie worden de licentiekosten van de Atletiekunie in rekening gebracht afhankelijk van je licentie. Met een recreantenlicentie van €20,- kan je het verenigingsleven goed ontdekken. Wanneer je ook graag meedoet aan officiële wedstrijden van de Atletiekunie, dan is het handig om een wedstrijdlicentie erbij te nemen van €27,-. Wanneer je wedstrijdlid bent, moet je tenminste één keer jureren bij een wedstrijd naar keuze. Ben je nieuw in de atletiekwereld? Dan komen er 5 euro administratiekosten bij vanuit de Atletiekunie. Kom je over vanuit een andere atletiekvereniging? Dan kan jij je licentie laten overschrijven voor €12,10 door dit bij je oude club aan te geven. Als je lid blijft van je oude vereniging dan is het goed om te weten dat je maar bij één vereniging je wedstrijdlicentie kan hebben.

Word je lid in de periode september-december? Dan kan je lid worden tegen een laag tarief! De Vitalis contributie kost €14,- en de Atletiekunie licentiekosten zijn 75% goedkoper. Administratie- of overschrijvingskosten blijven hetzelfde. Hierna wordt je lidmaatschap automatisch omgezet naar een jaarlijks lidmaatschap.

Ben je korte tijd student in Groningen? Je kan dan een halfjaarlijks lidmaatschap nemen die gelijkloopt met het collegesemester van 1 september tot 1 februari of van 1 februari tot 1 september. De Vitalis contributie kost €26,50 en de Atletiekunie contributie kost €14,00 voor twee keer een kortlopend lidmaatschap. Vergeet niet je keuze te vermelden bij je aanmelding!

Het lidmaatschap bij Vitalis wordt automatisch voor je verlengd. Wanneer jij je toch wil afmelden dan kan je een e-mail sturen voor 19 november per kalenderjaar naar secretaris@vitalis.org. Zie ook:  https://www.vitalis.org/pages/unsubscribe).

Proeftraining 

Om eerst een goede indruk te krijgen van de sport en de vereniging voordat je besluit lid te worden kan je vier keer gratis een proeftraining meedoen bij Vitalis. Je kan een proeftraining inplannen via secretaris@vitalis.org met daarin vermeld je voorkeur over een trainingsgroep, onderdeel, of je bredere interesse in de sport. Alle trainingsgroepen en -tijden vind je op Trainingsgroepen - GSAV Vitalis.

ACLO-kaart

Vitalis is aangesloten bij de ACLO dus heb je zoals bij iedere studentensportvereniging in Groningen ook een ACLO kaart nodig. Deze is te koop per collegejaar voor €59,95 of per semester voor €49,95. Je koopt je ACLO-kaart met je studentenaccount via www.aclosport.nl of via de balie in het Sportcentrum op Zernike. Als lid ben je verplicht deze direct aan te schaffen zoals vermeld in ons Huishoudelijk Reglement.

Incasso’s

De betaling van je lidmaatschap en andere kosten verloopt via automatisch incasso’s. Er zijn vijf incasso's per jaar. Bij de eerste incasso, die rond februari wordt geïncasseerd, worden de contributie en de licentiekosten geïnd. Als je je op een later moment in het jaar aanmeldt wordt dit bij de eerstvolgende incasso meegenomen. Via de automatische incasso worden ook de kosten voor kleding en merchandise, deelname aan activiteiten, wedstrijden, trainingsweekenden, verenigingsweekenden, etc. geïnd. Uiterlijk twee weken voordat de incasso plaatsvindt worden je op de hoogte gesteld via de mail van de incasso met een kostenoverzicht. Dit kostenoverzicht kan je ook ten alle tijde vinden in je Vitalis profiel.

Introperiode

Speciaal voor alle nieuwe studenten organiseert Vitalis de introperiode in september. Zo krijg je in 2 weken tijd een goede indruk van wat Vitalis allemaal te bieden heeft. Deelname aan de introperiode is vrijblijvend en kost slechts 10 euro. Neem voor het volledige programma van de introperiode van vorig jaar een kijkje op de volgende pagina. Aanmelden voor de introperiode kan vanaf juli hier. Na afloop van de introperiode kan je zelf bepalen of je lid wilt worden van de vereniging. De contributie voor het resterende deel van 2024 bedraagt dan €14,-. Daarnaast betaal je vanaf oktober-december ook nog contributie tegen een gereduceerd tarief (75% korting) aan de Atletiekunie en eenmalige administratiekosten van €5.00. Na december wordt je lidmaatschap automatisch omgezet in een jaarlijks lidmaatschap. Mocht je dit niet willen, dan dien je dit aan te geven voor 19 november via de e-mail naar secretaris@vitalis.org. Zie ook: https://www.vitalis.org/pages/unsubscribe.

Wil je voor de start van de introperiode al meetrainen (juli/augustus), dan dien je een halfjaarlijks lidmaatschap aan te schaffen. De contributie daarvan bedraagt €26,50. Daarnaast brengt de Atletiekunie twee keer de kosten voor een kortlopend lidmaatschap (€2 x 7,00 = 14.00) in rekening. Als je hiervan gebruik wilt maken, geef dit dan aan bij je aanmelding. Geef daarnaast ook aan of je nog deel wilt nemen aan de introperiode tegen een vergoeding van €10,-. Aanmelden als lid van Vitalis kan hier. Na december wordt je lidmaatschap automatisch omgezet in een jaarlijks lidmaatschap. Mocht je dit niet willen, dan dien je dit aan te geven voor 19 november, via de e-mail naar secretaris@vitalis.org. Zie ook: https://www.vitalis.org/pages/unsubscribe.