NL | GR | EN

Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen weg

De clubkampioenschappen weg worden ergens rond juni gehouden op een dinsdag. Er is een korte afstand (3,5km) en een lange afstand (7km dames en 10,5km heren). Met de clubkampioenschappen weg wordt het 7-bruggenloop parcours afgelegd in het stadspark (https://www.youtube.com/watch?v=wBeByoFBXrk). Voor de korte afstand is dit dus één rondje en voor de lange afstand is dit respectievelijk twee á drie rondes. De inschrijving is tussen 18:30-19:00. De start van de korte afstand is om 19:00 en van de lange afstand is 19:30. Na de wedstrijd wordt er gezamenlijk gegeten in de kantine en is er een prijsuitreiking voor de winnaars van zowel de korte als de lange afstand.

Clubkampioenschappen cross

De clubkampioenschappen cross worden ieder jaar rond de eerste week van oktober georganiseerd en vindt altijd plaats op een dinsdag. De clubkampioenschappen cross bestaan uit een sprintcross(1km) en een lange cross (6km dames en 8km mannen). Het rode parcours is het parcours van de sprintcross en het rode gecombineerd met het blauwe parcours is het parcours voor de lange cross (rondjes van circa 2km dus 3 á 4 rondjes). Inschrijven voor clubkampioenschappen cross kan tussen 17:15 en 17:45 bij het hertenkampje. Na de wedstrijd wordt er gezamenlijk gegeten in de kantine en vindt er een prijsuitreiking plaats voor de beste drie lopers van zowel de korte als lange cross.  
Clubkampioenschappen baan

De clubkampioenschappen baan worden ieder jaar in september/oktober georganiseerd. Deze wedstrijd wordt in samenwerking met GA georganiseerd. De clubkampioenschappen baan bestaan uit vier keuzeonderdelen. Deze keuze onderdelen zijn Hoog- verspringen, werpnummer (kogelstoten, discus, kogelslingeren of speerwerpen), sprintnummer (100m, 200m of 400m) en een lange afstand (800m, 1500m of 3000m). Na de wedstrijd is er een prijsuitreiking voor de drie beste vitalisten voor zowel heren als dames (dus met het hoogst aantal punten uit de vier keuzeonderdelen). Het is ook mogelijk om één onderdeel te winnen hiervoor zijn alleen geen prijzen beschikbaar.