NL | GR | EN

Welkom bij GSAV Vitalis

Welkom op de website van de G.S.A.V. Vitalis, de grootste studentenatletiekvereniging van Nederland! Vitalis is dé vereniging waar atletiek en gezelligheid gecombineerd worden. Van hoogspringen tot speerwerpen en van sprinten tot duurloopjes, er is altijd een trainingsgroep die bij jou past. Naast sporten is er genoeg tijd voor ontspanning en gezelligheid met borrels, samen eten na trainingen, weekendjes weg en vele andere activiteiten.

Voor vragen kun je mailen naar onze secretaris (secretaris@vitalis.org) of klik hieronder voor meer informatie over onze vereniging.


Kennismaken? Klik hier!

Sfeerverslag februari

Deur: Laurens Zureiqi, op 07-03-2023 um 14:09

De afgelopen maand stond in het teken van skiën, liefde, skiën en nog meer skiën, want het was tijd voor de jaarlijkse Skitalis reis naar Avoriaz. Hier hebben Vitalisten een weekje heerlijk kunnen genieten in de sneeuw en natuurlijk van elkaar. Helaas was ik zelf niet mee en moet ik het doen met de verhalen en de vele foto’s. Neem vooral even de tijd om deze te bekijken en een praatje te maken met de mensen die mee waren! Van wat ik het heb gehoord was het weer een groot succesn en is ook (bijna) iedereen weer blessurevrij en veilig thuisgekomen, wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is. Daarnaast was het een bomvolle maand met verschillende sportieve en sociale activiteiten. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het erg druk, maar wel super leuk was!

De maand begon ook erg sportief met het NSK trappenloop in Nijmegen. Hier hebben Vitalisten zo snel mogelijk maar liefst 10 en 20 verdiepingen van het Erasmusgebouw op gerend. Alleen voor dit feit heb ik al erg veel respect. Voor de lopers die beter zijn in de derde helft was er ook nog een prachtige bierestafette. Stel je voor, met dat klotsende, goudgele spul in je buik 5 verdiepingen op rennen. Ik vind het knap!

Ook onze eigen ZFC/CK cross was dit jaar weer een groot succes. Onder toeziend oog (en deelname) van de naamgever van de cross, Zac Freudenburg, zijn door weer en wind prachtige prestaties geleverd. Zo hebben Niall (mannen lang), Jule (vrouwen lang), Luuk (mannen kort) en Eleonore (vrouwen kort) zichzelf tot clubkampioenen op de cross gekroond. Gefeliciteerd allemaal!

Vervolgens werd naast de bovenstaande successen ook de liefde gevierd bij de Valentijns borrel. Hier mochten de Vitalisten rozen kopen voor degene(n) die ze toch wel stiekem hartstikke leuk vinden. Als kers op de taart was er ook nog de kans om als geheime aanbidder een briefje te schrijven. Als dat geen avond vol liefde oplevert weet ik het ook niet meer!

Verder hebben deze maand verschillende Vitalisten uitgeblonken op sportief vlak. Zo werd Jetske derde bij de NK indoor meerkamp onder 20 en deden Noa, Wouter en Anniek mee aan het NK indoor Senioren in Apeldoorn! Hier liep Noa ook nog even de clubrecords op de 60 en 200 meter uit de boeken en liet Wouter de 2e Vitalis tijd aller tijden op de 60 meter horden noteren. Goed gedaan allemaal!

Tenslotte hebben de Vitalisten in hun beste outfit uit hun dak kunnen gaan op het ACLO sportgala en konden ze 2 dagen later hun kater er nog verder uit lopen bij het NSK Cross in Eindhoven.

In het bovenstaande maandoverzicht is te zien dat er ook komende maanden weer verschillende activiteiten op de planning staan, zoals het drukbezochte NSK indoor in Apeldoorn (ga vooral mee!), de pyjamaborrel en natuurlijk het voorjaarstrainingsweekend! Het belooft weer een prachtige maand te worden en we hopen jullie weer in grote getalen te zien!

Maandoverzicht januari

Deur: Laurens Zureiqi, op 02-02-2023 um 15:27

Op de valreep is 2022 met de FlitsCie BeReal fotocompetitie geslaagd afgesloten. Veel Vitalisten hebben hun jaarwisselings-avonturen gedeeld, dit waren uiteraard pareltjes. Het kan niet anders dan dat de FlitsCie het zeer lastig heeft gehad met het uitkiezen van de winnaar, namelijk de voorzitter van ons nieuwe bestuur!

Daarnaast is 2023 ook meteen goed van start gegaan met het nieuwjaarsdiner. Iedereen mocht wat lekkers maken en meenemen naar de kantine zodat andere Vitalisten ook van hun kookkunsten konden genieten. Er is zeker gesmikkeld van alle culinaire hoogstandjes die gemaakt zijn. Hoewel bij het diner nog uitgebreid kon worden nagepraat over 2022, hadden de meeste Vitalisten ook alweer carnaval achter de rug! Een maandje te vroeg, dat wel, maar elk excuus om in de carnavalssfeer te komen is een goede toch?

Verder kunnen sommige Vitalisten, terwijl de kerstvakantie nog maar net achter de rug is al uitkijken naar hun volgende vakantie! Met een gezellige informatieborrel werden de plannen voor komend skitalis gedeeld en is de voorpret hiervoor toch echt begonnen.

Toch was het echte hoogtepunt van deze maand uiteraard de wissel ALV. Nadat bestuur 26 uitgebreid bedankt was voor hun inzet, was het tijd om bestuur 27 in te luiden! Met net zoveel enthousiasme als hun voorgangers, hebben zij hier hun beleid gepresenteerd aan de vereniging. Ongetwijfeld zal met hen aan het roer 2023 een mooi jaar worden voor Vitalis en wij wensen hen uiteraard veel succes en plezier toe!

Met februari al bomvol gepland met nieuwe activiteiten, kijken wij in ieder geval al uit naar de komende maand!

Maandoverzicht November

Deur: Suzanne Knappmann, op 07-12-2022 um 10:31

Geschreven door Isabelle de Groot

November was een drukke maand, vol met leuke activiteiten. De maand begon met 2 wedstrijden, de Plantsoenloop in het mooie noorderplantsoen waar veel vitalisten op het podium stonden. Daarna ook de Berenloop op Terschelling.

Naast de wedstrijden waren de Vitalisten natuurlijk ook druk met andere dingen, zoals borrelen. De haut chic choc’ borrel georganiseerd door FeestCie was een highlight. Ik spreek zelf geen Frans maar het betekent dus dat je chique bovenkleding aan mag en iets radicaal anders als benedenkleding. Kijk zeker even bij de foto’s als je wil lachen.

In november begon de koud echt maar dat stopte onze sportievelingen niet. Helemaal in Delft stonden ze al aan de start van NSK weg en in Nijmegen voor de Zevenheuvelenloop. In november begonnen ook de stadsparklopen, wil jij ook meedoen? In december is de volgende editie.

Ook waren er 31 Vitalisten deze maand die mee hebben gedaan aan de running escape room, een groot succes. Deze maand was ook het najaar trainingsweekend op Ameland. Hier werd hard getraind en genoten van de natuur.

Het Actieve leden uitje is ook niet te vergeten, de hele bovenverdieping zat vol met Vitalis-leden, de een wist meer dan de ander… Ik zeg zelf dat het hele specifieke vragen waren. Maar zeker een aanrader, bij cafe Toeter.

Al in al; een super gezellige en sportieve maand. Geniet van de mooie decembermaand en de feestdagen!

  • «
  • van de 44
  • »

Verjaardagen

Dou bist nait ingelogd, log hier in!