NL | GR | EN

Voorstelrondje van het bestuur

Door: Welmoed Wester, op 07-02-2018 om 13:41

Het is alweer een paar weken geleden sinds dat wij als bestuur 2018 zijn ingehamerd. Inmiddels hebben wij al een paar bestuursvergaderingen gehad en zijn de eerste actiepuntjes uitgevoerd. Daarom is het de hoogste tijd dat wij ons nog even kort aan jullie zullen voorstellen.

Voorzitter: He hoi! Mijn naam is Ilona Bosma, ik ben op dit moment 21 jaar en ben komend jaar de voorzitter van de vereniging. Sinds september 2015 ben ik lid van Vitalis en train ik met veel plezier in de sprintgroep. Binnen de sprintonderdelen van de atletiek richt ik me vooral op de 400 meter, maar zolang het niet verder is dan een rondje, ben ik van de partij. Verder ben ik sinds dit schooljaar begonnen met de master Marketing aan de RUG en deze hoop ik volgend jaar af te ronden. Ik kijk uit naar het bestuursjaar bij Vitalis en zal me inzetten om er iets moois van te maken!

Secretaris: Hoihoi! Ik ben Lianne van de Belt, 22 jaar oud en ik doe de master Biomedical Sciences. Bij Vitalis mag ik dit jaar de bestuursfunctie secretaris op mij nemen. Ik zal alles zo goed mogelijk proberen vast te leggen op papier, dus pas maar op ;) Ik heb er in ieder geval veel zin in en ik hoop er veel van te kunnen leren. Naast Vitalis besturen, ga ik natuurlijk ook lekker bij Vitalis blijven trainen. Dit doe ik nu alweer 2,5 jaar en heb ik met veel plezier gedaan in zowel de basis- als de MLA-groep. Ik hoop dit jaar in ieder geval weer veel rondjes op de baan te kunnen lopen, zowel tijdens trainingen als tijdens wedstrijden. Ook hoop ik als Flitscie-lid veel mooie momenten vast te kunnen leggen dit jaar, maar dat moet vast goed komen!

Penningmeester: Hallo, Ik ben Niels Urgert en ben momenteel nog 20 jaar oud (niet voor lang meer). Ik zal dit jaar de functie van Penningmeester bekleden. Dit is mijn derde jaar bij Vitalis en ook die van mijn studie Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische technieken aan de Hanze hogeschool. Voordat ik bij Vitalis kwam, had ik al enige tijd atletiek beoefend bij AV’34 in Apeldoorn. Ik ben daar op mijn 11e levensjaar begonnen en ben bij de B junioren mij gaan specialiseren in MiLa. Sinds 2015 ben ik dat gaan voortzetten bij Vitalis. Naast de MiLa wil ik soms nog wel eens uit mijn comfortzone gaan om bijvoorbeeld een 100m estafette of een looptienkamp te lopen. Ik heb in ieder geval veel zin in het aankomend jaar en dat wordt een leuke uitdaging met 5 vrouwen.

PS. Schaatsen valt eigenlijk ook buiten mijn comfortzone ;)

Commissaris Sport: Hee hooooi, ik ben Silke en heb mij in januari bij groep 21 jarige gevoegd. Ik zal ik er als Commissaris Sport dit jaar voor zorgen dat jullie elke week lekker kunnen trainen, elke maand leuke wedstrijdjes kunnen doen en elk jaar een aantal mooie trainingsweekenden kunnen bijwonen. Ik loop sinds 2015 mee bij Vitalis. Daarnaast doe ik de studie Industrieel Product Ontwerpen. Atletiek beoefen ik nu al een jaartje of 7, altijd al als midden lange afstand atleet. In de winter banjer ik het liefste door de modder, in de zomer vermaak ik mij graag met 3 ¾ rondjes op de baan of de 3000m met hekjes. Naast het lopen kan ik ook genieten van kopjes thee drinken op de bank of biertjes drinken in de Tram en de 9e Cirkel.

Commissaris Intern:  Hoi! Ik ben Welmoed, ben 21 jaar en zal dit jaar met veel plezier de functie Commissaris Intern op mij nemen. Ik zal ervoor zorgen dat de commissies goed gevuld blijven, zodat er weer genoeg leuke activiteiten zullen plaatsvinden. Ik doe al heel wat jaartjes aan atletiek en train nu 2,5 jaar bij Vitalis en hou vooral van de lange afstanden op de weg. Daarnaast ben ik dit jaar begonnen met de pre-master Klinische Neuropsychologie, waarvan ik volgend jaar de master zal gaan doen. Ik heb veel zin in aankomend bestuursjaar bij Vitalis en we zullen er met z’n allen een mooi jaar van maken!

Commissaris Extern: Hoooooooi, ik ben Erika, 22 jaar oud en doe de opleiding Fysiotherapie. Dit jaar is het aan mij de taak om de functie van Commissaris Extern uit te voeren. Ik ga dit jaar proberen er voor te zorgen zoveel mogelijk sponsoren te werven, zodat jullie in een mooie Vitalis outfit kunnen rond lopen en ga proberen veel nieuwe leden binnen te harken door er een spetterde Keiweek neer te zetten. Vanaf 2015 ben ik lid van Vitalis en train ik in de MLA-groep. Ik train vooral voor de 400m en de 800m. Ik kijk uit naar het bestuursjaar bij Vitalis en hoop er samen met mijn bestuur een topjaar van te maken!