NL | GR | EN

Terugblik Februari

Door: Tom Speelman, op 14-03-2020 om 12:32

Na een wat rustigere januarimaand was er in februari genoeg te beleven bij Vitalis!
De maand begon met de AV PEC indoor waarbij verschillende Vitalisten hun opmars hebben gemaakt. Een week later zou het NK op de weg op het programma staan, deze werd helaas afgelast vanwege het onstuimige weer. Dit maakte dat de eerstvolgende grote wedstrijd voor Vitalis het NSK Cross werd. Een delegatie van 8 vitalisten reisde af naar Eindhoven om op de Stratumse heide de modder te trotseren. Hoewel er dapper gestreden werd vielen er helaas geen Vitalisten in de prijzen.

Reden genoeg om dit enkele weken later op het NSK Indoor te beteren! Met 15 deelnemende Vitalisten en nog een supportersformatie was Vitalis goed vertegenwoordigd in het Omnisport te Apeldoorn. Naast de vele mooie persoonlijke prestaties waren er enkele uitblinkers, namelijk twee NSK-medailles en een nieuw clubrecord op de indoor olympische estafette.

Op sociaal gebied was er ook genoeg te beleven. Naast de maandelijkse borrel heeft onze FeestCie een heus Running Dinner, weliswaar afgelegd op de fiets, georganiseerd. Hierbij hebben de vitalisten genoten van heerlijke maaltijden op verschillende adressen.

Hoewel het de kortste maand van het jaar was heeft Vitalis zich goed vermaakt!