NL | GR | EN

Terugblik december

Door: Rianna Lugtenborg, op 05-01-2020 om 13:08

December, de laatste maand van 2019. Aan de start van het nieuwe jaar tijd om nog een blik te werpen op december. Er zijn weer verscheidene wedstrijden gelopen en ook waren er de gezellige decemberactiviteiten.  Hieronder een verslagje over de maand december!

Wedstrijden

Deze maand zijn er weer heel wat kilometers  afgelegd op wedstrijden door de vitalisten. Vitalisten reisden massaal af voor het NSK trappenloop in Nijmegen, de waddenzee werd overgestoken voor de Ameland adventurerun en ook werd er getraild tijdens de Sint Thomas Trail. Het jaar werd sportief afgesloten tijdens de 11e Solaha Atletiek Indoor Dronten. Een feestje was het tijdens de Oliebollenloop waar het podium werd gedomineerd door verschillende vitalisten.

Activiteiten

Borrel

De maandelijkse borrel in de Tram 13 was deze maand een heuse foute kersttruienborrel. We kijken terug op een gezellige borrel waar de leukste kersttruien gespot zijn en waarna nog wat danspasjes in de negende cirkel gezet zijn.

Sinterklaas

De feestCie keek er alweer maanden naar uit, afgelopen maand was het dan zover. Lootjes waren in de weken ervoor al getrokken en er is flink gedicht door de vitalisten. Op het heilig avondje zijn vele vitalisten verblijd met een mooi cadeau en een mooi gedicht. In de gedichten werden de nodige adtjes uitgedeeld en er werden volop pepernoten gegeten, al snel zat de gezellige stemming erin!