NL | GR | EN

Terugblik november

Door: Anja Bekema, op 05-12-2019 om 22:00

In een maand wordt er veel beleefd binnen Vitalis. Er wordt meegedaan aan verscheidene wedstrijden en elke maand vinden er weer andere activiteiten plaats. Hieronder een verslagje over de maand november!

Wedstrijden
Zoals elke maand zijn er weer veel Vitalisten het hele land doorgereisd om mee te doen aan allerlei wedstrijden. Zo vond begin november de Berenloop op Terschelling plaats, waar zelfs een heus knuffelbeertje werd gewonnen. Ook werd in het eigen Groningen de Plantsoenloop gehouden, waar Vitalis in de prijzen viel. Uiteraard stonden er bij de Zevenheuvelenloop ook een aantal fanatieke atleten aan de start om de 15km te bedwingen.
November betekende ook de start van het cross seizoen. Zowel bij de Baggelhuizercross in Assen en de Herfstcross in Norg werd er geploeterd door modder en zand om zo snel mogelijk de eindstreep te bereiken, waarbij de laatste zelfs meerdere podiumplekken werden behaald.  

Activiteiten
Borrel
Tijdens de maandelijkse borrel van november werd het kandidaatsbestuur voor 2020 bekend gemaakt. We kijken uit naar hun beleidsplan en hebben er het volste vertrouwen in dat ze er een succesvol jaar van gaan maken!

Oud-leden/besturen dag
Het bestuur had hier al maanden naar uit gekeken, afgelopen maand was het dan zover. Vanuit heinde en verre kwamen oud-Vitalisten naar de atletiekbaan in het Stadspark om gezamenlijk herinneringen op te halen. Wel moesten de handen ook even uit de mouwen, want ’s middags werden er allerlei spelletjes gespeeld, waaronder de enige echte Vitalis 30 seconds. Na een heerlijke maaltijd in de kantine, zoals vanouds, begaf het bonte gezelschap zich naar Tram 13 om de dag af te sluiten met een borrel inclusief pubquiz. Al met al, een zeer geslaagde dag!

Survival clinic
De maandelijkse activiteit stond deze maand in het teken van modder en klauteren. Een aardige groep Vitalisten heeft zich gewaagd aan de obstakels en ging de krachtmeting met elkaar aan onder leiding van een enthousiaste survival runner van GSSV Moddervet.  

Actieve leden avond
Om alle actieve leden te bedanken voor hun inzet in de verscheidene commissies die Vitalis kent, werd er afgelopen maand een actieve leden avond georganiseerd, waar onder het genot van wat drankjes allerlei bord- en kaartspellen werden gespeeld.