NL | GR | EN

Basisgroep vertegenwoordigt de eer van Vitalis bij Decemberloop Peize

Door: Erika Bremer, op 24-12-2018 om 20:29

Geschreven door: Piet Pascha

Terwijl menig Vitalis zich zaterdag nog eens omdraaide in z’n warme droge bedje, stonden Rianna, Jana en Piet op om zich klaar te maken voor de Decemberloop in Peize. Voor Rianna was om 7 uur opstaan de eerste noemenswaardige prestatie omdat ze nog onder invloed was van de kerstborrel van het werk.

Vanwege een voorspelde heftige bui bedachten Rianna en Piet om met de bus te reizen. Jana besloot wel de elementen te trotseren en ondanks de bui minder heftig was dan voorspeld kwam ze, mede door een omweg, volledig doorweekt aan bij de start. Omdat Piet en Rianna niet aan het opletten waren in de bus zijn ze hun halte voorbijgereden en mocht er een extra kilometer gelopen worden. Gelukkig zijn we sportief.

De wedstrijd ging over een rondje van 5 kilometer die naar wens maximaal 3 keer afgelegd mag worden. Jana liep de 5 kilometer in 22:41 wat goed was voor zilver! Rianna finishte nog steeds brakjes in verrassende tijd van 27:00. Piet had besloten om voor de maximale afstand te gaan en mocht toen nog 2 rondjes extra. Hij legde de 15 kilometer steady af met een eindtijd van 58:02.

Na nog wat rillen en warme chocolademelk werd de reis naar huis ingezet en kan de Kerstvakantie nu echt beginnen!