NL | GR | EN

Maandoverzicht November

Door: Suzanne Knappmann, op 07-12-2022 om 10:31

Geschreven door Isabelle de Groot

November was een drukke maand, vol met leuke activiteiten. De maand begon met 2 wedstrijden, de Plantsoenloop in het mooie noorderplantsoen waar veel vitalisten op het podium stonden. Daarna ook de Berenloop op Terschelling.

Naast de wedstrijden waren de Vitalisten natuurlijk ook druk met andere dingen, zoals borrelen. De haut chic choc’ borrel georganiseerd door FeestCie was een highlight. Ik spreek zelf geen Frans maar het betekent dus dat je chique bovenkleding aan mag en iets radicaal anders als benedenkleding. Kijk zeker even bij de foto’s als je wil lachen.

In november begon de koud echt maar dat stopte onze sportievelingen niet. Helemaal in Delft stonden ze al aan de start van NSK weg en in Nijmegen voor de Zevenheuvelenloop. In november begonnen ook de stadsparklopen, wil jij ook meedoen? In december is de volgende editie.

Ook waren er 31 Vitalisten deze maand die mee hebben gedaan aan de running escape room, een groot succes. Deze maand was ook het najaar trainingsweekend op Ameland. Hier werd hard getraind en genoten van de natuur.

Het Actieve leden uitje is ook niet te vergeten, de hele bovenverdieping zat vol met Vitalis-leden, de een wist meer dan de ander… Ik zeg zelf dat het hele specifieke vragen waren. Maar zeker een aanrader, bij cafe Toeter.

Al in al; een super gezellige en sportieve maand. Geniet van de mooie decembermaand en de feestdagen!