NL | GR | EN

Maandoverzicht oktober

Door: Suzanne Knappmann, op 04-11-2022 om 16:13

Na een succesvolle introductieperiode in september vol trainingen en activiteiten voelen alle nieuwe Vitalis-leden zich hopelijk een deel van de club! Oktober was net zo actief met veel wedstrijden en socials om iedereen bezig te houden. De eerste van de maand begon met de CK baan, die ondanks het regenachtige weer en het bijkomen van het ledenweekend veel mooie prestaties opleverde! De wedstrijden stopten daar niet, met zo'n dertig Vitalis-leden die deelnamen aan de 4mijl van Groningen. Met veel beter weer en veel support langs het parcours kon bijna iedereen een persoonlijk record neerzetten!

Maar met hard racen is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te ontspannen met de borrel deze maand in het teken van Oktoberfest! Met een aantal mooie outfits en veel bier was dit een perfecte avond om te ontspannen. Miriam werd gekroond tot de Borrelkoning voor het verzamelen van de meeste punten in het afgelopen jaar door naar de meeste borrels te komen en altijd een geweldige outfit te dragen! Daar hield de pret echter niet op, want het was tijd voor het gala. Hier waren nog meer outfits te zien met als thema Peaky Blinders, wat resulteerde in een zeer smart looking crowd! Na de hele nacht gedanst te hebben was het tijd voor nog meer hardlopen... deze keer de Aclo-Vitalis loop. De wedstrijd begon op de baan van de Aclo met atleten die konden kiezen tussen één of twee rondjes over het parcours. Met veel Vitalis-leden en leden van de Aclo was het een gezellige en sociale avond.

Een week later namen velen de gelegenheid te boulderen, georganiseerd door de FeestCie, wat een uitdagende activiteit bleek die veel kracht vergde! Als je het boulderen hebt gemist, kom dan zeker weer naar de volgende borrel op 9 november. Of als je nog meer wil trainen, vergeet je dan niet in te schrijven voor het trainingsweekend dat begint op 25 november, tot ziens!